Skip to content

Sport pentru o cauză nobilă: Office Depot Charity Cup

By Lavinia Florea | | 0

Office Depot Charity Cup

În colaborare cu alte zece companii din Cluj-Napoca, am reușit, în acest an, să facem fericiți copiii de la Asociația Familia Regăsită. Campionatul Office Depot Charity Football&Tennis Cup 2012, organizat pentru al patrulea an, pentru a strânge fonduri destinate sprijinirii copiilor defavorizaţi din comunitatea clujeană, a avut loc în zilele de 20-21 octombrie, la Baza Sportivă „Unirea” din Mănăștur/Făget. Cu mic cu mare, ne-am strâns de sâmbătă dimineață, într-un sfârșit de săptămână în care vremea a ținut cu noi, pentru a urmări meciuri de fotbal, partide de tenis, pentru a ne distra şi, nu în ultimul rând, pentru a ajuta acei copii minunați de la AFR.

Competițiile de fotbal și tenis au fost intens disputate, jucătorii punând pasiune în fiecare fază și luptându-se pentru fiecare minge. La fotbal, a câștigat echipa Betfair, care a învins dramatic, la penalty-uri, echipa Genpact. La tenis, pentru al doilea an consecutiv, câștigătorul a fost Matyas Matyas, reprezentantul companiei Fortech. Pentru a închide cu succes evenimentul, duminică, înainte de finala mare la fotbal, a avut loc un meci amical între beneficiarii acestui eveniment, copiii de la AFR, și jucători voluntari din echipele participante. Rezultatul, bineînțeles, a încântat peste măsură copiii, deoarece au câștigat contra adulților cu 3 la 1.

Plănuim deja campania caritabilă de anul viitor și așteptăm să ne întâlnim din nou cu prietenii fotbaliști și tenismeni, alături de care am strâns peste 2000 de euro. Ne vedem în 2013!

Pentru mai multe informații despre AFR vizitați site-ul http://clujnapoca.ro/organizatii/.

0 comentarii on Sport pentru o cauză nobilă: Office Depot Charity Cup

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.