Skip to content

Târgul culinar și urmările lui

By Office Depot | | 0

Suntem bucuroși să vă anunțăm că fondurile strânse la Târgul Culinar de vară “Shape Your Taste”  au fost folosite la remodelarea extremă a casei copiilor „Aksza”.

Târgul culinar este una dintre cele mai populare evenimente organizate de echipa de caritate (Charity Board). Este impresionant câte persoane pun suflet în crearea unor capodopere culinare și cât de mulți apreciază efortul depus prin gustarea și donarea de fonduri pentru scopuri caritabile! Vă mulțumim pentru sprijinul acordat și pentru entuziasmul și creativitatea de care ați dat dovadă!

“Aksza” este o asociație care găzduiește peste 20 de copii minunați și, pentru a-și prelungi permisul de muncă și pentru a putea oferi condiții decente de viață copiilor, a avut nevoie de o renovare  a sediului.

Aplauze și mulțumiri voluntarilor noștri: Dana Avram, Adela Borbely, Dana Crișan, Andrei Duhanes, Claudia Goga, Răzvan Hînda, Andreea Mazere, Laura Radu și  Andreea Răducanu, care au vopsit două camere și au ajutat la curățarea casei.

A fost distractiv să jonglăm cu trafaleți și pensule, să vedem zâmbete pe fețele vopsite, să jucăm călare pe mături, să fim obosiți dar extrem de fericiți pentru că, dăruind un pic, am reușit să ajutăm mult!

Copiii și membrii Charity Board-ului vă mulțumesc pentru contribuții și vă invită să vă bucurați de pozele alăturate.

Fiți pe fază pentru următorul eveniment!

Etichete:,

0 comentarii on Târgul culinar și urmările lui

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.