Skip to content

Programul „Summer Jobs” la final

By Office Depot | | 0

Vara a venit şi a plecat, la fel şi studenţii de la programul de slujbe de vară. A fost o plăcere să-i avem în companie! Tineri, entuziaşti, serioşi și cu o viziune a viitorului lor în minte, ei au confirmat încrederea noastră în noile generații. Iată câteva cuvinte scrise de ei/ele:

„Participarea la programul Summer Jobs oferit de Office Depot SSC a avut o mare semnificaţie pentru mine. Am avut șansa de a începe să lucrez într-un mediu profesionist, lângă oameni care sunt dedicaţi muncii lor. Pot spune că am fost foarte norocoasă, pentru că nu am avut un singur instructor, ci o întreagă echipă dispusă să mă înveţe și să răspundă la multele mele întrebări. Mă bucur că am petrecut acest timp cu echipa de aplicaţie numerar DACH/Benelux, pentru că am primit sarcini dificile, am învățat cum să fiu mai organizată și am cunoscut oameni noi, prietenoşi, cu care am avut întâlniri formale și informale plăcute. Nu regret faptul că nu am avut vacanță ca un elev obișnuit, ci ca unul muncitor. Recomand acest program tuturor persoanelor care doresc să cunoască un mediu multinațional, care iubesc limbile străine şi ar dori să acumuleze experiență în domeniul contabilității. Aș dori să-mi exprim recunoștinţa faţă de Office Depot SSC pentru acordarea acestei oportunităţi și pentru că mi-a dat ocazia să fiu un membru al acestei echipe.” (Ana Simona Maftei)

„În prima săptămână am avut ocazia să vedem birourile și modul în care oamenii lucrează aici. Am participat la diferite training-uri, în care am învățat tot ceea ce aveam nevoie să ştim pentru a ne descurca în perioada petrecută la Office Depot. Cea mai interesantă parte din întreaga experiență a fost primul telefon dat. Îmi amintesc cu ușurință nervozitatea de pe feţele tuturor când trebuia să decidem cine dă primul telefon. Apoi, cineva din grup a spart gheaţa, a dat primul apel și a făcut lucrurile mult mai ușoare pentru restul. Mai târziu am început adevărata muncă.

Deşi sunt încă în liceu, această experiență m-a făcut să mă simt ca un adult cu responsabilități. Acest post mi-a dat nu numai posibilitatea de a-mi îmbunătăți abilitățile de limbă germană și de a câştiga banii mei, dar mi-a dat șansa de a întâlni o mulţime de oameni noi. Unii dintre ei au devenit prietenii mei și sunt sigură că vom păstra legătura mult timp după slujba de vară s-a terminat. Au existat, de asemenea, momente de panică atunci când nu știam cum să ajut clientul, dar, din fericire, a fost întotdeauna cineva acolo pentru a ne ajuta să rezolvăm problemele. Liderul de echipă a făcut o treabă bună și a fost mereu acolo, în caz că aveam nevoie.

Un alt lucru interesant a fost ca am intrat în contact cu o gamă largă de clienţi. Unii dintre ei au fost politicoşi şi comunicativi, în timp ce alţii au fost mai puţin dispuşi să aibă o conversaţie sau să își plătească facturile. În general, este un exercitiu bun pentru a vorbi cu diferite persoane, în scopul de a învăţa cum să gestionezi astfel de probleme în viitorul apropiat.

În cele din urmă, vreau să subliniez cât de importantă a fost această experiență pentru mine și pentru viitorul meu. Vă mulțumim pentru acest loc de muncă! Am avut ocazia de a vedea cum sunt oamenii din acest mediu și modul în care ei acționează, dar, de asemenea, această experienţă m-a ajutat şi să am mai multă răbdare, devotament și responsabilitate.

Mulţumesc, Office Depot!” (Ioana Grecu)

“Sinceră să fiu, primul gând care mi-a venit în minte atunci când am auzit prima dată despre slujba de vară de la Office Depot a fost: trebuie să fie palpitant să lucrezi în clădirea aceea care arată ca-n filme. Chiar dacă am învăţat germana din clasa a doua, am vrut să vin la Office Depot pentru a pune în practică și pentru a-mi îmbunătăți abilitățile lingvistice. La interviuri, am fost foarte speriată și emoționată, dar, mai târziu, mi-am dat seama că nu aveam motive pentru asta; însă, probabil, ar fi trebuit să menţionez că acelea erau primele mele interviuri . Cel mai surprinzător lucru a fost faptul că fetele de la Resurse Umane și Managerul au fost atât de drăguţi şi prietenoşi (am crezut că într-o astfel de clădire aceste persoane trebuie să fie extrem de serioase și deloc distractive…). Un alt lucru a fost faptul că mi-a plăcut ce a trebuit să fac: să vorbesc cu oamenii numai în limba germană. Suna interesant și s-a dovedit a fi o bună oportunitate de a mă dezvolta.

A fost o adevărată plăcere să lucrez aici, la Office Depot, timp de două luni și, deși statisticile arată că am lucrat din greu, eu nu am simțit deloc așa. A fost o experiență interesantă și, în afară de faptul că am ajuns să folosesc limba germană, mi-am făcut noi prieteni, am întâlnit oameni minunați și am avut ocazia să arunc o privire la cum ar putea fi viitorul meu, pentru că într-o astfel de atmosferă și într-un astfel de mediu aş dori să lucrez după ce-mi termin studiile.” (Dora Cocoară)

Mulţumim şi noi. Şi pentru noi a fost o plăcere! 🙂

0 comentarii on Programul „Summer Jobs” la final

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.