Skip to content

Office Depot SSC a împlinit 8 ani

By Office Depot | | 0

Pe 26 septembrie 2015, Office Depot SSC Romania a aniversat 8 ani de afaceri reușite, 8 ani de dezvoltare constantă. Am celebrat aniversarea în data de 25 (utima zi lucrătoare înainte de ziua Z), începând cu managementul care și-a arătat aprecierea față de asociați oferindu-le cafea proaspătă și brioșe. Tot ca un cadou simbolic, potrivindu-se cu eveniment, fiecare dintre noi am primit o mică clepsidră, reprezentând numărul 8 și importanța punctualității.

Aniversarea noastră a oferit oportunitatea ideală să ne reamintim de reușitele noastre de pe parcursul acestor ani, și toate au fost trecute în minunatul nostru newsletter. De asemenea, am creat un perete aniversar, unde toată lumea a putut să își treacă gândurile și urările. Creșterea numărului de angajați de la ziua 1 până în anul 8 am înfățișat-o prin alăturarea a două poze de grup “atunci și acum”.

După cum spune Managerul nostru General, Giulio: “Vom continua cu pasiunea, energia și bucuria pe care le transpunem în activivitățile noastre zilnice!”

La mulți ani nouă și un mare “Mulțumim!” fiecărei persoane ce a contribuit la succesul Centrului nostru de Servicii din Cluj!

 

Etichete:,

0 comentarii on Office Depot SSC a împlinit 8 ani

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.