Skip to content

Office Depot Global

Formată prin fuziunea a Office Depot și OfficeMax, compania Office Depot. Inc este furnizor global de produse, servicii și soluții pentru locul de muncă – indiferent dacă locul tău de muncă este la un birou, acasă, la școală, sau în mașină.

Office Depot, Inc este o resursă și un catalizator în a ajuta clienții să lucreze mai eficient. Suntem o singură sursă pentru tot ceea ce clienții au nevoie să fie mai productivi, inclusiv cea mai recentă tehnologie, articole de bază de birou, servicii de imprimare și de documente, servicii de afaceri, produse de facilități, mobilier și cele esențiale pentru școală.

Compania are vânzări anuale combinate de aproximativ 17 miliarde dolari, are mai mult de 60.000 de angajați și deservește consumatori și întreprinderi din 58 de țări, prin mai mult de 2.000 de magazine de vânzare cu amănuntul, site-uri de e-commerce premiate și o organizație de vânzări business-to-business dedicat – toate livrate printr-o rețea globală de operațiuni deținute integral, asociații în participațiune, francize, licențe și parteneri în alianțe de piață. Portofoliul de branduri principale ale companiei include Office Depot, OfficeMax, OfficeMax Grand & Toy, Viking, Ativa, TUL, Foray, și DiVOGA.

Acțiunile comune ale companiei sunt listate pe Bursa din New York sub simbolul ODP. Informații adiționale găsiți pe site-ul: http://news.officedepot.com.

Informații adiționale legate de fuziunea companiei Office Depot și OfficeMax pot fi găsite pe site-ul: http://officedepotmaxmerger.com

Pagina web a Office Depot Global

În 2015 Office Depot a anunțat faptul că există o propunere de achiziție din partea companiei Staples. În cele din urmă, în mai 2016, această achiziție a fost împiedicată de către Comisia Federală de Comerț din SUA (eng. Federal Trade Commission – FTC).

În septembrie 2016, Office Depot a ajuns la un acord cu Grupul AURELIUS, prin care aceștia urmau să achiziționeze partea europeană de operațiuni a companiei Office Depot. Această tranzacție s-a încheiat pe data de 1 ianuarie 2017.