Skip to content

Office Depot Europa

Afacerile europene ale Office Depot sunt parte a diviziei internaționale. În Europa, Office Depot este numărul unu în distribuirea de produse și servicii pentru birou cu aproximativ 6.000 de angajați și două branduri principale: Office Depot și Viking.

Compania utilizează un mix de operațiuni deținute de companie, societăți mixte și parteneriate strategice și magazine în Franța și Suedia.

Office Depot și-a început activitatea în Europa în 1990, cu primul sediu în Marea Britanie. În martie 1999, brand-ul nostru Viking a lansat în Marea Britanie primul site european pentru persoane fizice și juridice, un moment de pionierat în industrie.

Astăzi suntem activi în treizeci de țări europene. Office Depot are filiale în Austria, Belgia, Cehia, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Slovacia, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie.

Prin partenerii europeni deservim clienți și în Bosnia, Bulgaria, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Norvegia, Polonia, România, Serbia și Slovenia.

În septembrie 2016, Office Depot a ajuns la un acord cu Grupul AURELIUS, prin care aceștia urmau să achiziționeze partea europeană de operațiuni a companiei Office Depot. Această tranzacție s-a încheiat pe data de 1 ianuarie 2017.

Pagina web a Office Depot Europa