Skip to content

Marea Cursă Office Depot

By Office Depot | | 0

Dimineața zilei de sâmbătă, 26 iulie nu a fost una obișnuită pentru copiii de la cele două centre: Casa de copii Aksza și Centrul de zi „Acoperământul Maicii Domnului”. Chiar și adepții unui somn lung și sănătos de sâmbătă s-au trezit mai devreme. Mama unei fetițe ne-a mărturisit cu emoție și cu un pic de oboseală în voce: „De la 6:00 este trează și nu își dorește decât să ajungă la mașinuțe”.

La locul de întâlnire nerăbdarea și entuziasmul erau ușor de citit în ochii fiecăruia. Pentru cei care nu au văzut niciodată o mașină de karting, imaginația nu avea limite legat de ce îi așteaptă. Copiii mai mici erau emoționați când se gândeau la condusul unei mașini pe când copiii mai mari discutau cu mândrie cum vor conduce singuri kartul.

Planul era să le depășim așteptările și să le oferim o zi de neuitat.

După ce ne-am adunat cu toții am pornit cu copiii de mânuță în scurta plimbare de la Iulius Mall la pista de karting. Odată cu vederea primului kart ce gonea cu viteză mare pe pistă, a început și manifestarea bucuriei: zâmbete largi, sărituri, aplauze și multă nerăbdare pentru a fi următorul care urcă intr-o mașinuță. Mai întâi au condus copiii mai mari și curajoși de la Aksza. Cu casca pe cap arătau ca și niște mini piloți de Formula 1. Au urmat 3 curse individuale, cu sau fără copiloți, încurajați de o galerie entuziasmată.

Am pășit și noi un pic în necunoscut când i-am luat pe cei mici în brațe și ne-am urcat în mașinuțe. Nu știam care anume va fi reacția lor, dacă o să le placă mult sau foarte mult.  Unii s-au urcat în kart încântați, alții fără să știe neapărat ce li se întâmplă. Ne-am lămurit însă repede când am văzut cât de mult le place să stea cu mânuțele pe volan, să salute publicul și cât de greu se despart de kart. Toți copiloții noștri au fost în al nouălea cer pe toată durata cursei.

Cea mai mare recompensă au fost zâmbetele de pe fețele lor, mânjite cu înghețata și ciocolata pe care le-au primit ca premiu pentru priceperea de care au dat dovadă pe pistă.

Misiune îndeplinită de Charity Board!

0 comentarii on Marea Cursă Office Depot

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.