Skip to content

Internship de Iarnă 2016

By admin | | 0

Un nou internship a luat sfârșit. Este întotdeauna o plăcere să vezi așa mult entuziasm, interes și responsabilitate.

Povestea privită prin ochii lor:

 

Drulea Mădălina

Pentru mine, acest internship a fost o experiență foarte utilă în special deoarece m-a ajutat să ies din zona de confort. A trebuit să comunic cu clienții, să încerc să-i ajut în cazul în care aveau probleme, să îmi exersez engleza, dar și alte abilități. În acest fel, am reușit să dobândesc mai multă încredere în mine, lucru pe care eu îl consider extrem de important. Deci, vreau să vă mulțumesc pentru această oportunitate și vreau să știți că experiența pe care am trăit-o în cadrul acestui internship m-a ajutat în toate modurile posibile.

 

Andreea Crina

A fost o experiență foarte plăcută să fiu internă la Office Depot. M-am obișnuit cu mediul de lucru, să am un program de lucru fix și să primesc responsabilități. Îmi place că am avut ocazia să lucrăm cu oameni reali (chiar dacă exista posibilitatea să încurcăm lucrurile) și nu cu situații teoretice. Oamenii au fost prietenoși și oricând gata să ajute. Mi-a plăcut că am învățat gradual, având pe cineva care să se ocupe de noi, stând la birou cu altcineva înainte de a lucra singuri. A fost o perioadă destul de scurtă și cred că mi-ar plăcea să învăț și mai multe lucruri de la voi. 🙂

 

Ioana Gavrilei

Eu am fost intern în departamentul AR cu Germania, Austria și Elveția. Am cunoscut oameni tineri, deschiși, dedicați și foarte amabili în echipa mea. Pot spune cu sinceritate că am fost plăcut impresionată de modul în care mi-au prezentat tot procesul de muncă, dar și de disponibilitatea de a-mi răspunde la întrebări și de a mă ajuta oricând am avut nevoie. Relația cu Teamleaderul a fost una bazată pe respect și cooperare. Am primit înțelegere în momentul în care am avut nevoie de un timp de lucru flexibil, iar această întelegere m-a ajutat enorm. Am rămas prietenă cu membrii echipei și am învățat multe despre acest tip de job, am căpătat experiența lucrului într-un open office, după modelul american (corect, foarte deschis și prietenos), am reușit să văd cum decurg zilele de lucru, programul, meeting-urile, relația profesională între colegi, cum se organizează donațiile pentru diferite cazuri sociale (felicitări pentru aceste inițiative), cum se serbează zilele de naștere, cum se decorează birourile în întâmpinarea Crăciunului și am prins o simulare de incendiu pe acoperisul mall-ului  (haha). A fost o experiență frumoasă, am cunoscut oameni la care și acum mă gândesc cu drag și sunt convinsă că mi-am îmbogățit experiența profesională și personală, participând la acest internship.

Vă mulțumesc! Numai bine și spor în tot ceea ce urmează să intreprindeți!

 

Antonia Maria Toader

A fost o experiență incredibilă. Mulțumesc pentru tot în special echipei UK/IR Support. Fetele m-au ajutat foarte mult și mulțumită lor au fost câteva săptămâni pe care mi le voi reaminti cu plăcere. Profesionalismul și respectul sunt cuvinte care descriu cel mai bine modul în care Office Depot își tratează internii. Mulțumesc pentru că mi-ați oferit această oportunitate și sper să ne mai vedem pe viitor.

 

Roxana Tric

Experienţa trăită în cadrul internshipului a fost una unică. Am învățat multe lucruri noi, iar echipa cu care am lucrat a fost formată din persoane deschise, dornice să ne ajute. Mi-a plăcut ceea ce am făcut acolo, și aș reveni oricând.

 

Mihai Negrisan

Nu am mai participat la un program de internship înainte, deci nu am cu ce să compar această experiență. Am ales să fac acest lucru că să aflu cum e să lucrezi într-o multinațională și trebuie să recunosc că oamenii care lucrează la Office Depot sunt incredibili. Încă din prima zi am fost bine primit în echipă și toată lumea a fost fericită să mă întâlnească. Oricând am avut nevoie de ajutor, au fost acolo să mă ajute. A fost o reală plăcere să lucrez cu ei și vreau să le mulțumesc tuturor pentru tot spijinul acordat și că au fost de calzi.

 

Georgiana Onice

Să lucrez la Office Depot a fost o experiență incredibilă care mi-a lărgit orizontul și m-a ajutat să înțeleg mai bine cum funcționează lucrurile într-o multinațională. Mai mult, a fost prima dată când am văzut ce înseamnă să faci parte dintr-o cultură organizațională, să fiu o mică rotiță din marele mecanism reprezentat de o compania multinațională. Am întâlnit oameni foarte drăguți și înțelegători care mi-au arătat că un loc de muncă nu trebuie să fie neapărat rigid, ci poate fi mai degrabă flexibil și să se adapteze particularităților fiecărui individ. Deci, vă mulțumesc  că mi-ați oferit oportunitatea de a face parte din compania și din familia voastră extinsă.

 

Beatrice Tatahuia

A fost o experiență extraordinară care m-a învățat multe lucruri utile. Sunt extrem de recunoscătoare că am avut șansa să întâlnesc oameni atât de drăguți și să lucrez cu ei și aș recomanda cu siguranță altor oameni să facă un internship în această companie.

0 comentarii on Internship de Iarnă 2016

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.