Skip to content

Internship de Iarnă 2014

By Office Depot | | 0

Este o oportunitate extraordinară de a lucra într-o multinațională încă de tânăr. O șansă să-ți încerci abilitățile învățate în situații reale, să-ți testezi caracterul și să vezi cum este mediul de afaceri. Să testezi o posibilă carieră. O mână de studenți au avut ocazia să trăiască experiențele menționate cu ocazia programului nostru de internship.

Câteva cuvinte de la internii noștri:

„Ce mi-a plăcut cel mai mult la acest internship au fost atmosfera de la birou, modul de lucru și sprijinire reciprocă a angajațiilor OD și mi-a mai plăcut faptul că am învațat lucruri și programe noi.”  (Sorina Cârstea)

„Cel mai mult mi-au plăcut atmosfera și oamenii amabili și drăguți. Am învățat cât de important este lucrul în echipă și să ne ajutăm reciproc. Întotdeauna am primit ajutor dacă era cazul.” (Ramona Renata Slavu)

„Mi-a plăcut foarte mult această experiență. Am avut ocazia să învăț foarte multe lucruri cum ar fi: cum să gestionez un eșec, cum să-mi păstrez calmul și să fiu pozitivă în situații dificile; am mai învățat cum să analizez accentul unui client, cum să comunic eficient, să fiu deschisă și receptivă la nevoile și cererile clienților și să-mi îndeplinesc responsabilitățile cu entuziasm.” (Dina Sirbu)

A fost o adevărată plăcere să-i avem alături și vă încurajăm pe toți să aplicați la următoarea sesiune.

0 comentarii on Internship de Iarnă 2014

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.