Skip to content

Future – Construiește cu pasiune, ediția Office Depot

By HR | | 0

 

Future – Construiește cu pasiune, este un program de training neconvențional creat de Mădălina Hodorog, trainer și cadru didactic asociat în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Scopul programului este de a dezvolta cu precădere competențele soft ale participanților, competențe din ce în ce mai necesare pe actuala piață a muncii.

“Piața muncii are nevoie de mai mulți oameni pasionați. Pentru a ajunge la pasiune, studentul are nevoie de timp pentru a se cunoaște mai bine și a-și descoperi punctele forte. În programul FUTURE ne întâlnim săptămânal, în fiecare miercuri de la 18:00 – 20:00 pentru a dezvolta competențe soft precum: gândirea creativă, lucrul în echipă, rapiditate, responsabilitate sau comunicare.” – a declarat Mădălina Hodorog

La ediția Office Depot a proiectului Future s-au înscris peste 130 de persoane, dintre care 40 au fost selectate pentru etapele următoare ale programului. Timp de 6 luni, persoanele selectate desfășoară săptămânal activități diverse de #EducațieAltfel, la care participă reprezentanți ai companiei Office Depot, dar și profesori universitari.

„Ajutăm angajații noștri să se dezvolte pe zona de limbi străine, pe zona de soft skills, pe zona de traininguri tehnice, dar credem că lucrul acesta trebuie început înainte ca ei să devină angajații noștri. Procesul acesta de dezvoltare noi îl susținem în companie, dar acest proces de auto-descoperire a competențelor trebuie început încă din școală și mai apoi aplicat în mediul muncii. Și aici cred că putem să facem o diferență, nu doar prin ceea ce am făcut până la ora actuală: workshopuri, ateliere, Zilele Porților Deschise, colaborări punctuale cu universitățile, ci într-un program mai de lungă durată, precum FUTURE, în care să descoperim și să construim împreună ceea ce e nevoie pe piața muncii.” – declară Carmen Bindas, HR Manager în cadrul Office Depot Service Center Cluj.

Prin intermediul unei serii de activități diversificate, participanții la training au ocazia să-și dezvolte competențele, descoperind totodată oportunități profesionale în Office Depot. Cea mai recentă activitate din cadrul programului a presupus un tur interactiv al companiei. Invitații noștri au avut ocazia de a discuta liber cu membri echipei Office Depot și de a experimenta direct atmosfera relaxată, dar profesională, din interiorul companiei.

 „Motivul pentru care am decis să ne implicăm cu mult entuziasm în FUTURE este faptul că ne identificăm cu misiunea acestui program, de a dezvolta competențe necesare în organizații și o mentalitate de genul #EducațiaAltfel, în rândul studenților și al profesorilor. Ca și angajator, suntem parte din comunitate, iar noi avem deja în ADN-ul nostru dorința de a da înapoi comunității Binele pe care îl primim. De asemenea, suntem implicați sub diverse forme în mediul universitar, iar programul acesta ne completează inițiativele de până acum. Suntem nerăbdători să începem să construim Viitorul împreună!” declară GIULIO MEDDA, General Manager Office Depot Shared Service Center Europe.

0 comentarii on Future – Construiește cu pasiune, ediția Office Depot

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.