Skip to content

Dezvoltarea talentelor

talent-development-2

 

#GrowingStrongerTogether 

Dacă îți dorești o carieră, și nu un simplu loc de muncă, Office Depot este locul perfect pentru tine. În fiecare zi, scopul nostru este de a crește mai puternici, și facem asta împreună, sprijinindu-ne reciproc la fiecare pas. Fie că ești la începutul carierei tale profesionale sau ai o experiență vastă în spate, aici vei găsi mediul perfect pentru a evolua.

La Office Depot, îți oferim oportunități reale de dezvoltarea profesională și acces la informații complexe, care să te ajute să îți atingi potențialul și să devii cea mai bună versiune a ta. Credem cu tărie că succesul oamenilor noștri este echivalent cu succesul companiei, așa că ne străduim să punem toate “uneltele” necesare la dispoziția angajaților noștri, pentru a-i menține motivați și implicați în ceea ce fac.

Suntem conștienți că oamenii sunt diferiți: se confruntă cu provocări diverse, au aspirații și țeluri distincte. De aceea, programele noastre de training și planurile de dezvoltare ale carierei sunt actualizate constant, cu scopul de a acomoda nevoile și dorințele oamenilor care ne creează, dar și schimbările din domeniul nostru de activitate.

Programe de training

Programele noastre de training au ca obiectiv dezvoltarea și extinderea orizonturilor profesionale ale angajaților. La începutul călătoriei profesionale în cadrul companiei, fiecare membru nou al echipei trece prin procesul de OJT (on the job training), ca mai apoi să primească acces la programele de training, centrate pe soft-skills, cât și pe hard skills, valabile pe tot parcursul anului. 

Începând de la Leadership Academy, până la traininguri de manangement, feedback, presentation skills, cursuri de limbi străine și multe altele, angajații noștri beneficiază de o gamă extinsă de traininguri și programe de learning, care să îi ajute să avanseze în carieră și să își extindă abilitățile.

Recunoașterea talentelor

Credem cu tărie că succesul oamenilor care ne creează e echivalent cu succesul companiei. De aceea, una dintre prioritățile noastre este atragerea, reținerea și dezvoltarea talentelor. La Office Depot, vei avea parte de oportunități de creștere reale, pentru ca potențialul tău să se transforme în abilități concrete, iar tu să poți livra rezultate remarcabile în fiecare zi, în cadrul acelei poziții care ți se potrivește cel mai bine. 

De-a lungul timpului, am reușit să creăm o cultură de tip “open”, unde primești sfaturi clare atunci când ai nevoie, având totodată libertatea de a explora, pentru a descoperi direcția pe care vrei să o urmezi în cadrul companiei. Iubim feedback-ul constructiv și încurajăm folosirea lui, cu onestitate și integritate, de către fiecare membru al echipei Office Depot. Considerăm că feedback-ul este cheia dezvoltării profesionale, având avantajul de a sublinia acele arii care pot fi îmbunătățite.

 La Office Depot, performanța și determinarea nu trec niciodată neobservate. Alătură-te nouă și descoperă-ți adevăratul potențial!