Skip to content

Un Decembrie memorabil

By Office Depot | | 0

Luna decembrie este una extrem de plină pentru echipa Office Depot. Anul acesta se apropie de final, așa că am început să ne împachetăm pentru concediu, dar, înainte de asta, am împachetat frumos cadouri pentru copiii nevoiași, am decorat frumos biroul și am copt niște biscuiți delicioși.

În continuare puteți vedea cu ce s-au ocupat spiridușii harnici ai Office Depot luna aceasta:

Totul a început cu Târgul de Crăciun, cu decorațiuni și felicitări făcute manual, vândute de către asociațiile cu care am colaborat anul acesta: Acoperământul Maicii Domnului, Asociația Familia Regăsită, Căsuța Bucuriei și Arca lui Noe. Astfel, pe data de 11 decembrie, la recepția Office Depot de la etajul 4, am avut ocazia să cumpărăm niște frumoase ornamente și felicitări lucrate manual. A doua zi, câțiva voluntari din companie au mers la Căsuța Bucuriei unde au copt niște bunătăți de Crăciun, împreună cu copiii. Pe data de 17, am avut o petrecere restrânsă la birou, nimic prea elaborat – băuturi de sezon, biscuiți, colinde și cântece de Crăciun; am socializat și ne-am distrat. Aceia dintre noi care sunt părinți au avut posibilitatea de a-și duce copiii la o serie de ateliere susținute de Moș Crăciun prin Galeria de Idei. În tot acest timp, am organizat o competiție paliptantă pe Facebook, pentru a determina care echipă a făcut poza de Crăciun perfectă, conținând niște elemente date.

Și, nu în ultimul rând, am fost încântați să răspândim puțină bucurie de Crăciun prin evenimentul anual Shoe Box of Joy, eveniment ce a devenit o preaiubită tradiție pentru noi toți aici la Office Depot. Anul acesta spiridușii ne-au adus scrisorile copiilor către Moș Crăciun, astfel am putut să îi ușurăm munca, luându-le noi cadourile mult dorite.

În data de 21, ne-am întâlnit cu copiii la Hotel Univers T, unde ne-au încântat cu colinde, am băut împreună ciocolată caldă și am văzut cum li s-au luminat fețele în momentul în care și-au deschis cadourile.

Și uite așa a mai trecut un an,
Plin de bucurii și nu în van,
Și v-am avut pe toți alături,
Indiferent de departament și locuri,
Iar acum în prag de sărbătoare,
Fie ca magia să vă înconjoare!

(Bine, mai lucrăm un pic la rimă…) Sărbători fericite tuturor!

0 comentarii on Un Decembrie memorabil

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.