Skip to content

Concurs Dragon Boat

By Office Depot | | 0

office-depot-dragon-boat-competition-12

Săptămâna 9 – 15 mai a fost și va rămâne una memorabilă pentru cele două echipaje de Dragoni (cu toate că noi ne-am simțit mai mult Spartani!) de la Office Depot câtși pentru cei prezenți la eveniment. Săptămâna a debutat marți după masă cu primele antrenamente unde am realizat cât de mult ne placeîn primul rând să fim o echipă și apoi să ne implicăm în acest sport nou, cu care ne confruntam pentru întâia oară! Răsărise luna de o bună bucată de vreme, motiv pentru care am fost nevoiți să părăsim lacul și să ne îndreptăm cu toții către așternuturile pufoase!

Ziua de joi a însemnat regruparea în formație de luptă a celor două echipaje. Cu toate că resimțeam cu toții revolta anumitor grupe de mușchi în a ne susține a doua sesiune de antrenament, nimeni nu a dat înapoi, am strâns din dinți și am pornit pe apă. Odata ajunși în barcă și cu vâsla în mână, n-a mai contat cât de proaspeți sau mai puțin proaspeți eram, efectiv totul a venit de la sine și am găsit resurse ce nu credeam ca le mai avem ascunse pe undeva astfel încât…ne-am dat din nou întâlnire cu luna și am întârziat destul de mult la întâlnirea cu somnul bine meritat!
Mulți ar zice că vineri, 13, ar fi o zi cu ghinion! Nu și pentru noi! S-a dovedit a fi o zi de odihnă, de planificare strategică și de refăcut resurse pentru ceea ce avea să se întâmple. Ziua următoare ne-am prezentat cu mic cu mare lângă lac pentru marea competiție! Alături de un grup de susținători înfocați, cele două echipaje s-au prezentat la datorie gata să dea tot ce au mai bun și să facă o cursă frumoasă alături de celelalte echipaje înscrise în concurs.
După o încălzire foarte bine structurată și organizată de un coechipier, am îmbrăcat pe rând vestele de salvare și ne-am îmbarcat pentru a scoate cei mai buni timpi posibili. Soarta a decis, în urma tragerii la sorți, ca într-una din curse cele două echipaje, OD1 si OD2, vor concura …unul împotriva celuilalt, ar spune unii. De fapt era doar împotriva timpului, cronometrul fiind singurul nostru adversar redutabil (sau cel puțin așa am crezut până au început cursele de anduranță, când cronometrul ne-a fost aliat iar la cârma destinului s-a instalat…altcineva!…dar despre asta un pic mai târziu)
Cele doua probe (sprint – 200m și anduranță – 400m) au fost foarte disputate, cele două echipaje făcând față cu brio tuturor provocărilor și având o prestație extraordinară. Fiecare din cei 10 vâslași era concentrat pe ce avea de făcut și urma întocmai îndemnurile și indicațiile toboșarului, care este consideratîn acest sport inima dragonului care bate ritmic pentru a însufleți membrii echipajului!
În urma desfășurării celor doupă probe echipa OD1 a reușit să obțină medaliile de bronz la proba de sprint iar la anduranță, cu toate că am bătut toate recordurile și am fost recunoscuți campionii incontestabili ai probei și ai zilei, din cauza unor vicii de…procedură și a unei probleme la cârma bărcii (am ocolit balizele într-un mod original), am ratat medaliile de aur și trofeul Dragon Boat.
Ceea ce a rămas însă a fost o experiență incredibilă pentru toți cei prezenți acolo, o echipă extraordinară, dedicată și hotărâtă ca anul viitor, după ce se va repara cârma bărcii, să aducă acasă toate medaliile de aur la cele două probe cât și trofeul Dragon Boat!
Etichete:

0 comentarii on Concurs Dragon Boat

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.