Skip to content

Campania Iunii iunie 2010: “Împreună putem face mai mult”

By admin | | 0

În iunie 2010, sub motto-ul “Împreună putem face mai mult”, Office Depot România şi United Way şi-au unit din nou forţele în încercarea de a strânge fonduri pentru 6 proiecte locale pe teme precum educaţie, sănătate, integrare socială şi profesională.

Campania a strâns peste 4500 de euro şi a cuprins o serie de evenimente, care au dat posibilitatea tuturor angajaţilor Centrului European de Servicii Financiare să contribuie într-un fel sau altul. Astfel, Echipa de Caritate a organizat o Loterie, o seară de comedie (Comedy Movie Night), două evenimente culinare – “Micul dejun de vineri” (Friday Breakfast) şi Târgul de mâncare “Felii de Europa” (Slices of Europe Food Fair) – în cadrul cărora angajaţii au cumpărat mâncare gătită şi donată de colegii lor, o petrecere în blue jeans (Blue Jeans Charity Party), unde şi-a făcut debutul Office Depot Band, a doua ediţie a Cupei de Fotbal Office Depot, la care au fost invitate şi alte companii, şi, nu în ultimul rând, un eveniment de artă – Shot by a Professional –, în care angajaţii au participat la şedinţe foto profesionale şi au cumpărat pozele în cadrul expoziţiei care a urmat.

Pe lângă aceste evenimente, angajaţii s-au întrecut în concursul de donaţii pe echipe, care s-a desfăşurat pe tot parcursul lunii iunie şi a presupus aplicarea a diverse idei de strângere de fonduri (cum ar fi vânzarea de favoruri colegilor sau luarea cu împrumut a unor carţi din Librăria de Caritate, în schimbul unor donaţii). În final, s-a stabilit un clasament al contribuţiilor per persoană, iar echipele situate pe primele trei locuri au primit mulţumiri publice şi diplome onorifice.

2010 este al doilea an de parteneriat între Office Depot România şi United Way. Pentru campania din 2009, Office Depot SSC a primit premiul United Way pentru “Cea mai creativă campanie” din România.

0 comentarii on Campania Iunii iunie 2010: “Împreună putem face mai mult”

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.