Skip to content

Aşadar, Consiliul de Caritate…

By admin | | 0

La scurt timp după deschiderea oficială a porţilor, managementul Centrului din Cluj-Napoca a decis să sprijine activităţile de caritate. În mai puţin de 1 an de la deschidere, 10 angajaţi entuziaşti au fost selectaţi să aleagă programele sociale în care compania urma să se implice. Aşa s-a format Consiliul de Caritate – un grup dedicat organizării de activităţi care să stârnească interesul pentru implicarea necondiţionată în scopuri caritabile; acest grup a acceptat provocarea de a-i ajuta pe cei defavorizaţi, punându-şi la încercare creativitatea, energia şi resursele în folosul acestora.

Aşadar, Comitetul de Caritate s-a format în mai 2009 ca partener al United Way România (www.unitedway.ro), într-un efort comun de a strânge fonduri pentru a susţine proiecte în Cluj-Napoca, desfăşurate pe teme precum educaţia, sănătatea, integrarea socială şi profesională. Principalele două campanii de până acum s-au desfăşurat în iunie 2009 (Luna Carităţii în SSC Cluj-Napoca) şi decembrie 2009 (Campania “Cutia Bucuriei”). Rezultatele au fost remarcabile şi extrem de încurajatoare pentru viitoare activităţi: în campania din iunie s-au strâns 18.000 de euro pentru proiectele sociale amintite, iar în decembrie s-au adunat peste 320 de cadouri de Crăciun pentru tineri de toate vârstele dezavantajaţi social.

Între cele doua campanii, cea mai importantă activitate a Consiliului şi a voluntarilor Office Depot a fost petrecerea unei zile de sâmbata la un centru de permanenţă pentru copii, atât pentru a zugrăvi cladirea, cât şi pentru a interacţiona cu copiii, prin intermediul jocului. A fost o zi plină de satisfacţii, în care s-au legat prietenii atât între angajaţii Office Depot, cât şi între aceştia şi copiii şi personalul de la centru.

Aşteptăm cu nerăbdare provocările unui nou an de caritate!

Etichete:

0 comentarii on Aşadar, Consiliul de Caritate…

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.