Skip to content

Adună zâmbete – Campania de caritate pe 2012

By admin | | 0

În timp ce în 2010 ne-am concentrat pe strângerea de fonduri, iar în 2011 pe voluntariat şi creşterea gradului de conştientizare, am considerat că în 2012 suntem, în sfârşit, pregătiţi să combinăm cele două abordări într-o singură iniţiativă, prin care ne propunem atât creşterea timpului, cât şi a sumei de bani strânşi pentru o cauză măreaţă: ajutorarea copiiilor defavorizaţi, pentru ca aceştia să ducă o viaţă mai plină de bucurii. În acest sens, am continuat colaborarea cu FRCCF (Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie), dar, în acelaşi timp, am început şi o colaborare cu AFR (Asociaţia „Familia Regăsită”) şi continuăm să căutăm viitori parteneri printre organizaţiile locale.

Campania de binefacere din 2012, “Raise a Smile”, este cea mai complexă campanie de caritate pe care Office Depot a dezvoltat-o până în prezent. Această campanie se va întinde pe un an întreg şi doreşte să implice angajaţii Centrului de Servicii în activităţi precum Puşculiţa filantropică, Seara de filme H2O, Târgul de mâncare “Vacanţă all-inclusive”, Cupa sportivă de caritate şi petrecerea caritabilă Înapoi la şcoală.

Iniţial, acest plan a fost considerat prea ambiţios chiar şi de către membrii Consiliului de Caritate, dar, chiar şi aşa, primul eveniment – Puşculiţa Filantropică – desfăşurat în luna iunie, a avut un succes atât de mare încât putem spune că suntem, cu siguranţă, pe drumul cel mai bun spre îndeplinirea obiectivelor stabilite. Prin acest proiect s-a dorit implicarea tuturor: a fost o strângere de fonduri prin intermediul unei competiţii între echipe, la sfârşitul căreia s-au oferit premii simbolice pentru cele mai creative echipe, cea mai “bine hrănită” puşculiţă şi cel mai atrăgător design a unei puşculiţe. Doar prin acest eveniment s-au strâns peste 2000 de euro, sumă care reprezintă un record absolut pentru noi!! Suntem fericiţi că angajaţii Office Depot SSC sunt atât de generoşi, dar şi că acum se simt mai implicaţi şi mai responsabili decât oricând, îmbunătăţind astfel comunitatea noastră şi standardele de viaţă ale acesteia.

Următorul eveniment a fost Târgul de mâncare “Vacanţă all-inclusive”, la sfârşitul lunii iulie, ocazie cu care o mulţime de angajaţi ai Office Depot au ajutat la strângerea de fonduri pentru cauza noastră. Printre preparatele culinare s-au servit clătite cu brânză, vargabèles, pâine cu banane, foccacine italiene, sandwich-uri, salată de fructe şi prăjitură cu brânză şi ciocolată. Yummy! De asemenea, am beneficiat şi de suportul unei echipe excepţionale de voluntari care ne-au ajutat să organizăm acest eveniment în cel mai delicios mod cu putinţă!

Proiectele interactive nu au fost lăsate pe dinafară: copiii de la AFR au fost invitaţi atât să prezinte angajaţiilor lucrările lor făcute manual (la sfârşitul lunii iulie), cât şi să îi înveţe pe aceştia cum să le facă singuri. În acest fel, am avut oportunitatea de a ne creşte valoarea pe piaţa prin învăţarea unei noi meserii: quilling-ul! Astfel, în 21 şi 22 august, Office Depot a găzduit cursurile de quilling ale minunaţilor copii de la AFR!

În campania din 2012, proiectele noastre viitoare vor fi la fel de interesante şi, sperăm noi, încheiate cel puţin cu la fel de mult succes ca şi cele anterioare! Nu vrem însă să oferim mai multe detalii, deoarece nu vrem să stricăm surpriza şi să diminuăm distracţia de care vor avea parte colegii noştri !

Etichete:

0 comentarii on Adună zâmbete – Campania de caritate pe 2012

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.