Skip to content

Absovenţii programului Career Starter ne dau feedback

By Office Depot | | 0

Programul Career Starter al Office Depot SSC este un internship centrat pe învăţare, al cărui scop este să creştem notorietatea cu privire la activitatea companiei noastre în rândul studenţilor din Cluj. În acest scop, timp de 4 săptămâni, începând cu 19 noiembrie, 10 studenţi selectaţi de la Universitatea „Babeş-Bolyai” au venit la Office Depot câte 4 ore pe zi şi au învăţat despre procesele derulate în Centru de la colegii noştri din toate departamentele, prin observare şi activităţi practice.

Feedback-ul pe care l-am primit a fost foarte pozitiv şi, cu siguranţă, pe viitor vom lansa şi alte ediţii ale acestui program. Iată ce au avut de spus prima generaţie de participanţi:

„Cel mai mult mi-au plăcut atmosfera şi echipele din Office Depot. De asemenea, sunt foarte fericită că am reuşit să-mi îmbunătăţesc cunoştinţele de limbi străine.” (Ana-Maria Marchiş)

„Categoric mi-au plăcut atmosfera generală, oamenii pe care i-am întâlnit şi Fun Room-ul . Aş vrea să vă mulţumesc pentru acestă oportunitate minunată. Cu siguranţă aş recomanda acest internship prietenilor mei, pentru că este cel mai bun mod de a învăţa cum funcţionează o companie multinaţională şi îţi oferă şansa de a înţelege dacă se potriveşte sau nu cu personalitatea ta.” (Diana Şimon)

„Mi-au plăcut în mod deosebit cultura şi valorile companiei şi modul în care acestea se reflectă în comportamentul angajaţilor. De asemenea, mi-au plăcut atitudinea prietenoasă, deschiderea şi atenţia pe care aceştia ni le-au arătat nouă, internilor. Acest program este o excelentă oportunitate de a experimenta ce înseamnă să lucrezi la Office Depot. Astfel, internii pot să testeze dacă le-ar plăcea un asemenea job şi să vadă care departament li s-ar potrivi cel mai bine. Indiferent dacă decizi să candidezi sau nu pentru o poziţie în Office Depot, conceptele învăţate în timpul internship-ului şi oamenii cunoscuţi aici sunt deja un mare câştig. Vă mulţumesc pentru această oportunitate grozavă şi continuaţi tot aşa!” (Hasadia Pop)

„Aş recomanda acest internship colegilor mei, pentru că este foarte interesant, oferă o bună imagine de ansamblu asupra proceselor derulate în companie şi poate fi foarte util în vederea unei viitoare angajări.” (Bianca Dragoş)

De fapt, ne bucură să putem spune că doi dintre participanţi au devenit deja colegii noştri! Dacă vrei să afli mai multe despre Office Depot, fii pe fază când apare o nouă oportunitate de internship, iar dacă deja ştii că vrei să lucrezi aici, verifică lista posturilor vacante şi trimite-ne CV-ul!

0 comentarii on Absovenţii programului Career Starter ne dau feedback

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.