Skip to content

Campania „Shoe Box of Joy” 2012

By Office Depot | | 0

Iată că şi finele anului 2012 ne regăseşte implicaţi în campania „Shoe Box of Joy”. Pentru al patrulea an consecutiv, angajaţii Office Depot Shared Service Centre din Cluj-Napoca au pus mână de la mână pentru a putea oferi o mică bucurie, în preajma Crăciunului, copiilor de la Asociația Familia Regăsită (AFR), Asociația Femeilor Reformate din Ardeal, Casa Copiii Străzii „Aksza”, Centrul de zi pentru copii „Acoperământul Maicii Domnului” şi Fundaţia Christiana.

Campania s-a desfăşurat pe parcursul a 17 zile, începând cu data de 12 decembrie, în cadrul campaniei de caritate pe 2012 numite „Adună zâmbete” şi a constat în strângerea a 114 cutii cu cadouri, care au fost livrate asociaţiilor mai sus menţionate, şi au adus, astfel, câte un zâmbet pe tot atâtea feţe tinere.

Acest eveniment a încheiat campania de caritate din 2012 organizată de voluntarii din echipa de caritate a Office Depot. Pe această cale dorim să mulţumim tuturor voluntarilor, pentru timpul şi efortul acordat, le mulţumim, de asemenea, asociaţiilor partenere pentru încredere şi sprijin, şi nu în ultimul rând, le mulţumim colegilor noştri, care au contribuit cu bani şi produse şi ne-au ajutat să facem fericiţi atât de mulţi copii de sărbători.

0 comentarii on Campania „Shoe Box of Joy” 2012

Tell us what do you think.

Nu sunt comentarii la acest articol

Add a Comment

Fill in the form and submit.